Конструювання і моделювання швейних виробів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Технологія та обладнання швейного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Технологія приготування їжі з основами товарознавства для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Матеріалознавство швейних виробів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Технологія харчової продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація виробництва і обслуговування підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції з основами електротехніки для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Метрологія, стандартизація та контроль якості харчової продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технологія приготування їжі для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Обслуговування підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Декоративно ужиткове та образотворче мистецтво з методикою викладання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Технологія і обладнання швейного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Художня обробка матеріалів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Художня обробка матеріалів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технічна естетика для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Малювання (спеціальне) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Столярна справа для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Декоративно ужиткове та образотворче мистецтво з методикою викладання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»
Технічне конструювання і моделювання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»