Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж
Відкриті заняттяЗагальне

Відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі»

Відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі»

          25.10.2022р. викладач циклової комісії виробничих технологій Левицька Н.Г. у групі М-22 провела відкрите лекційне заняття  з ТПЇ на тему: «Обробка риби з хрящовим скелетом. Обробка окремих видів риби».

      Викладач у доступній і цікавій формі подала новий навчальний матеріал, демонструючи при цьому високий рівень професійної майстерності, глибокі знання з предмету та вміння донести інформацію до студентів. Під час заняття сприяла розвитку професійно грамотної мови, вмінню планувати та творчо організовувати майбутню діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту