Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Циклова комісія виробничих технологій

ЗВІТ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ВИРОБНИЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ  за 2023-2024 н.р.

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ МЕТОДИЧНОГО ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ВИРОБНИЧЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ за 2023-2024 н.р.

План роботи предметної комісії виробничих технологій на 2023-2024 н.р.

Підсумки роботи ЦК виробничих техологій за 2022-2023 н.р.

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Конструювання  і  моделювання швейних  виробів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технологія  та  обладнання  швейного  виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технологія приготування  їжі  з основами  товарознавства для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Матеріалознавство швейних  виробів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технологія  харчової  продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація виробництва і обслуговування  підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції з основами електротехніки для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Метрологія, стандартизація та контроль якості  харчової продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологія приготування їжі для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Обслуговування підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Декоративно ужиткове та образотворче мистецтво з методикою викладання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

 Технології для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

 Технологія і обладнання швейного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Художня обробка матеріалів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Художня обробка матеріалів  для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю:  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технічна естетика для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Малювання (спеціальне) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Столярна справа для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Декоративно ужиткове та образотворче мистецтво з методикою викладання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технічне конструювання і моделювання  для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Перейти до вмісту