Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Циклова комісія філологічних дисциплін

Звіт роботи циклової комісії викладачів філологічних дисциплін
за 2023-2024 н.р.

Звіт проведення методичого тижня філологічних дисциплін 

Портфоліо ЦК філологічних дисциплін

План роботи ЦК

викладачів філологічних  дисциплін на 2023 – 2024 навчальний рік

Звіт про роботу ЦК викладачів філологічних дисциплін 2022-2023 н.р.

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Українська література для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Англійська мова для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Англійська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Англійськамова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Німецька мова для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Німецька мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Німецька мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Перейти до вмісту