Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Циклова комісія суспільно-економічних дисциплін

ЗВІТ РОБОТИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ  СУСПІЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

за 2023-2024 навчальний рік

План роботи циклової комісії суспільно-економічних дисциплін на 2023-2024 н.р.

Звіт методичного тижня циклової комісії суспільно-економічних дисциплін

Звіт роботи циклової комісії суспільно-економічних дисциплін за 2022-2023 н.р.

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Історія України для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Всесвітня історія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Економіка і організація транспортного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»

Економіка і організація виробництва в будівництві для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» 

Економіка харчового виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Економіка і організація виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Облік, калькуляція і звітність для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Економічна теорія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Географія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Перейти до вмісту