Конкурс «Кращий за професією»

16 травня викладач спецдисциплін Левицька Н.Г.  провела із студентами групи М-22 (майбутні майстри виробничого навчання за профілем підготовки «Виробництво харчової продукції») фаховий конкурс «Кращий за професією». 

Студенти демонстрували свої знання з предметів професійного та психолого-педагогічного циклів , а також практичні вміння і навики. Зокрема, учасники конкурсу представляли  фрагменти вступного інструктажу уроку виробничого навчання, аналізували різноманітні педагогічні ситуації, які виникають в ході занять, демонстрували вміння в декоративній нарізці овочів та фруктів, сервірували столи з дотриманням основних вимог та принципів сервірування.  Студенти показали високий рівень професійної та практичної підготовки . Захід отримав високу оцінку збоку журі  конкурсу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *