Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Виробництво харчової продукції

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ ПРАКТИК на 2024 – 2026 н.р.

Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма педагогічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма технологічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ ПРАКТИК на 2023 – 2025 н.р.

Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма педагогічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма технологічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Перейти до вмісту