Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Циклова комісія загальнотехнічних дисциплін та будови автомобіля

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Обробка конструкційних матеріалів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технічне креслення для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Автомобілі для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Правила і безпека дорожнього руху для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Транспорт»

Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Транспорт» група М-13

Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів  для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Транспорт» група М-23

 Основи техніки і технології для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Електротехніка з основами електроніки для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Електротехніка в будівництві для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»

Охорона праці для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Технічні засоби навчання та методика їх використання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологічна практика для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Професійна освіта. Транспорт»

Будівельна механіка для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»

Основи автоматизації технічних процесів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю  «Професійна освіта. Транспорт»

Основи стандартизації і технічні вимірювання  для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технічна механіка для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологія конструкційних матеріалів для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю  «Професійна освіта. Транспорт»

Перейти до вмісту