Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Циклова комісія психолого-педагогічних дисциплін

ПЛАН роботи циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін

ЗВІТ  ПРО РОБОТУ ВИКЛДАЧІВ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ  ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Методичний тиждень 13.11.2023 – 17.11.2023 р.

ЗВІТ  про роботу викладачів циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін

Методичний тиждень з 13.11.2023 по 17.11.2023 р.

ФОТОЗВІТ
про роботу викладачів ЦК психолого-педагогічних дисциплін

Звіт про роботу викладачів циклової комісії психолого – педагогічних дисциплін за 2022-2023 н.р.

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Педагогіка для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Педагогіка для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Психологія для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Основи педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології» група 2-Т

Основи педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології» група 3-Т

Основи педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Загальні питання методики для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Методика навчання технологій  для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Організація і методика виховної роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація і методика професійного навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальностями: «Професійна освіта. Транспорт»; «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»; «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація та методика виховної і гурткової роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за  спеціальністю: «Середня освіта. Трудове навчання та технології»

Перейти до вмісту