Конкурс «Кращий за професією»
16 травня викладач спецдисциплін Левицька Н.Г. провела із студентами групи М-22 (майбутні майстри виробничого навчання за профілем підготовки «Виробництво харчової продукції») фаховий конкурс «Кращий за професією».
Студенти демонстрували свої знання з предметів професійного та психолого-педагогічного циклів , а також практичні вміння і навики. Зокрема, учасники конкурсу представляли фрагменти вступного інструктажу уроку виробничого навчання, аналізували різноманітні педагогічні ситуації, які виникають в ході занять, демонстрували вміння в декоративній нарізці овочів та фруктів, сервірували столи з дотриманням основних вимог та принципів сервірування. Студенти показали високий рівень професійної та практичної підготовки . Захід отримав високу оцінку збоку журі конкурсу.