Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

  • Logo
  • Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Загальне

📣Захист курсових робіт з предмету “Технологія приготування їжі”

          🔵 06 травня здобувачі освіти групи М-22 спеціальності Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) захищали курсові роботи з предмету «Технологія приготування їжі»🥗.

          🟡 Студенти представили результати своєї науково-практичної роботи, продемонстрували вміння досліджувати сучасні технології приготування страв🍲, аналізувати рецептури та обґрунтовувати вибір сировини та методів обробки.

          🔵Кожен виступ супроводжувався мультимедійною презентацією, що підкреслило професійний підхід до оформлення матеріалів та представлення інформації.

          🟡 Викладачі відзначили високий рівень підготовки, творчість у підході до тем та бажання удосконалювати фахові знання.

          🔵 Бажаємо студентам подальших успіхів на шляху професійного становлення👏👏.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *