Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Загальне

ЗАМІСТЬ ПОКОРИ

           Завершився триденний марафон прем’єри вистави “ЗАМІСТЬ ПОКОРИ”, яку підготувала театральна студія “ІМІТАЦІЯ” Коломийського індустріально-педагогічного фахового коледжу👏. Це історичний спектакль, що переносить глядачів у минулі епохи, по-новому відкриваючи сторінки нашої історії🇺🇦.
          🟡 Головні герої, зіткнувшись з важкими випробуваннями, демонструють силу духу та непокору, що стає головною темою вистави. Студенти коледжу, попри свій юний вік, вразили глядачів глибоким розумінням своїх персонажів і вмінням передати складні емоції та історичний контекст👏👏👏.
         🔵Ретельно продумані декорації відображають епохи, в яких відбуваються події👏.
         🟡 Окремо варто відзначити костюми, які додали постановці автентичності та допомогли глядачам зануритися у відповідний час👏, а також неперевершені хореографічні постановки, які додали глибини та виразності до загальної театральної композиції. Танець став потужним засобом вираження емоцій та внутрішніх переживань героїв. Через рухи тіла актори передавали те, що неможливо було висловити словами, створюючи більш глибоке емоційне занурення для глядачів.
         🔵 Актори “Імітації” висловлюють щиру вдячність неперевершеній публіці:
💥 своїм незмінним улюбленим коледжівським прихильникам, які, як справжня родина, завжди підтримують, хвилюються, допомагають, надихають;
         💥 запрошеним студентам та викладачам з інших навчальних закладів, увага та підтримка яких є для нас великою честю;
         💥 всім присутнім гостям – поціновувачам театрального мистецтва, за активну підтримку та натхнення продовжувати творити прекрасне.
         🟡 Глибоку подяку театрали висловлюють особливому глядачу – воїнам 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “ЕДЕЛЬВЕЙС”🇺🇦, які передавали свою емоцію гарячими оваціями, гучним ” Браво”, чоловічою сльозою і щирою посмішкою.
         Дорогі наші ЕДЕЛЬВЕЙСИ, ваша відвага та самовідданість є для нас джерелом натхнення. Ми пишаємося можливістю підтримувати вас у цей непростий час і радіємо, що змогли принести вам позитивні емоції🤗.
         🔵Прем’єра вистави стала справжнім успіхом💥, а студенти коледжу довели, що вони мають величезний потенціал у театральному мистецтві. Хочеться сподіватися, що в майбутньому ми ще не раз побачимо їхні талановиті роботи на сцені.
         Автор та режисер: Наталія СКРИГУНЕЦЬ! Браво!👏
         Художник -постановник: Наталія СОБОЛЕВСЬКА! Браво!👏
         Звукорежисер та сценічний асистент: Інна АНДРІЯШКО! Браво👏
         Браво “ІМІТАЦІЄ”!👏👏👏
         Браво ЗСУ!👏👏👏👏

ДЯ-КУ-Є-МО!!! 🤗

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту