🔵25 листопада викладач предмету “Організація виробництва та обслуговування підприємств харчування” Наталія Левицька провела в групі М-12 відкрите заняття на тему “Організація обслуговування кейтерингу”. 🟡 Викладач детально ознайомила студентів із ключовими аспектами кейтерингових послуг, акцентуючи увагу на сучасних трендах та вимогах ринку. Використання реальних прикладів із кейтерингової практики стало яскравим доповненням до уроку, дозволяючи студентам наочно побачити можливі виклики та способи їх вирішення. 🔵Під час практичної частини заняття здобувачі освіти самостійно планували кейтерингове обслуговування, створювали меню для конкретного формату заходу. 🟡 Урок пройшов на високому методичному рівні завдяки професійному підходу викладача, доступному поясненню та креативності при подачі інформації.