Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Відкриті заняттяЗагальне

Відкриті заняття

Одразу два відкриті заняття відбулися 21 лютого у технікумі.

Волинська Г.Я. провела у групі РК-21 відкритий урок виробничого навчання на тему «Приготування млинцевого тіста та виробів з нього».  Мета уроку: практично відпрацювати трудові прийоми приготування млинцевого тіста, закріпити теоретичні знання з розрахунку сировини, організації робочого місця, технології приготування, підбір інвентаря, дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. До проведення заняття майстер залучила студентку-практикантку групи М-22, яка перебуває на педагогічній практиці, майбутнього майстра виробничого навчання Ганишевську Л.М.  Урок пройшов на високу науково-методичному рівні. Галина Ярославівна продемонструвала належний рівень професійної майстерності, внаслідок чого мети уроку було успішно досягнуто.

 

 

 

Дяків Г.Я. провела у групі РП-11 відкриту виховну годину «Пам’яті Герої  Небесної Сотні». Захід мав на меті вшанувати пам’ять мужніх учасників подій на Майдані, Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави.

Зворушливі слова, вірші, пісні, сюжети  кривавих боїв заставили всіх присутніх повернутися у холодний лютий 2014 року та пропусти через себе ті моторошні події, що вже стали частиною нашої історії.

 

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту