Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Загальне

Засідання методичного об’єднання “Організації та методики виховної роботи”.

          13 жовтня в коледжі відбулося засідання круглого столу “Роль класного керівника в нових стандартах освіти”, учасниками якого стали члени методичного об’єднання “Організації і методики виховної роботи”. Заступник директора з виховної роботи Федоранчак У. Я. та голова методичного об’єднання Соник Л.І. окреслили основні напрями виховної роботи куратора групи, запропонували ефективні форми та методи виховання, ознайомили з переліком документації методично-виховного комплексу класного керівника. Члени МО обговорили роль кураторів та майстрів в/н в умовах організації дистанційного навчання, поділилися досвідом та рекомендаціями успішної співпраці “куратор-студент” з молодими колегами, спланували виховну роботу на 2021-2022 н.р.

          Новопризначений соціальний педагог коледжу Ірина Романівна презентувала себе та перші результати своєї роботи на новій посаді, дала рекомендації присутнім щодо роботи з дітьми пільгових категорій.

         В цілому засідання методичного об’єднання проходило невимушено, креативно. Прозвучало багато цікавих ідей та рекомендацій щодо подальшої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту