Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Загальне

Методичні дні циклової комісії загальнотехнічних дисциплін

Методичні дні циклової комісії загальнотехнічних дисциплін

           З 27.10 по 31.10. 2022р. в коледжі пройшли методичні дні циклової комісії загальнотехнічних дисциплін і будови автомобіля. Згідно плану роботи відбулися наступні заходи:

      1. Відкритий урок професійного навчання на тему “Ознайомлення з обладнанням для ручного дугового зварювання” у групі Ра-31 провів майстер виробничого навчання Петруняк М.В.

     2. Відкритий урок теоретичного навчання з предмету “Технологія конструкційних матеріалів” на тему “Тверді сплави” у групі М-13 провів викладач дисциплін професійно-теоретичної підготовки Кобилянський В.В.

        3. Відкритий урок теоретичного навчання з предмету “Спецтехнологія слюсарних робіт” на тему “Загальна будова і принцип роботи двигуна внутрішнього згоряння” у групі Ра-11 провів молодий педагог – викладач дисциплін професійно-теоретичної підготовки Рачук В.В.

        4. Відкриту виховну годину у формі гри “Брейн-ринг” приурочену Дню автомобіліста і дорожника у групі М-13 провів викладач дисциплін професійно-теоретичної підготовки, голова ЦК загальнотехнічних дисциплін і будови автомобіля Шевчук В.В.

          Всі заходи мали на меті формування в учнів та студентів базових теоретичних та практичних знань в галузі автомобільної справи, їх закріплення та узагальнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту