Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Без категоріїЗагальне

Дякуємо тобі, наш Воїне!

Дякуємо тобі, наш Воїне!

          Днями наш заклад навістив нещодавній його випускник, а вже нині –  ЗАХИСНИК і мужній боєць 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади ” Едельвейс” Микола Турлуківський (позивний БУС-Бог/Україна/Свобода).

          Випала можливість організуватися (як студентам так і викладачам )для щемливої зустрічі та не приховати емоцію радості, гордості та нескінченної вдячності. Не обійшлося і без особливого трепету самого Героя, коли переглядав моменти особисто зіграних ролей на сцені рідного закладу , де за його словами” війну ми тоді романтизували”.

          Зустріч минулася на одному подиху: оберемок запитань і відповідей “вживУ”. Запам’яталася коротка фраза військовослужбовця: “Для ПЕРЕМОГИ важливо, аби фронт і тил міцно трималися за руки”.

           А ще Микола доступно і переконливо довів хлопцям, як важливо мати фізичну і бойову підготовку, а значить,- і відповідальність.

           Розмовляли і про відчуття дому, і силу кохання( яке боєць зустрів у визволеному ними Малині), і про лють, яка ” накриває”, коли втрачаєш побратимів, і про незграбність ворога, і про найсвіжіші новини з лінії Бахмутської оборони, і про розуміння того, що ми – це те покоління, котре найближче наблизилося до ліквідації московського чобота на нашій землі.

           Директор коледжу Микола Вінтоняк поділився задумом, який буде втілено після того, як тільки затихне зброя, і ми зможемо гідно й (щоважливо) день при дні віддавати шану як живим Героям-Захисникам так і Героям-Янголам.

          На завершення зустрічі кожен із присутніх дружно потиснув руку нашому Захисникові і щиро насипАв  теплих побажань, серед яких першість взяла ПЕРЕМОГА.💙💛

          Дякуємо за організацію зустрічі викладачці укр. мови і літ. Наталії Скригунець та викладачам, котрі активно долучилися до атмосфери побачення і спілкування Оксані Мороз, Інні Андріяшко, Любомирі Соник, Ігорю Пацаю, Богдану Ілюку, Олександрі Кушляк, Олесі Захарук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту