Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Загальне

Засідання педагогічної ради

             24 грудня відбулося планове засідання педагогічної ради коледжу.

       На початку засідання директор коледжу Вінтоняк М.В. запропонував внести зміни в порядок денний роботи педагогічної ради, а саме – виключити з нього питання про затвердження Умов прийому на навчання в заклади ФПО у 2022р. та перенести його на наступне засідання, оскільки Наказ про Умови прийому ще не завершив процедуру державної реєстрації.

      Про стан висвітлення інформації на офіційному веб-сайті коледжу згідно ліцензійно-акредитаційних вимог доповідала завідувач методичного кабінету Кушляк О.Б. Доповідач акцентувала увагу на процедурі акредитації освітніх програм; поділилася інформацією про онлайн-семінар, організований Державною службою якості освіти з питань акредитації освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти; проаналізувала документальне підтвердження висновків та оцінок АК, яке обов’язково має бути висвітлене на сайті коледжу.

    Практичний психолог Щавінський І.Я. проінформував присутніх про психологічні аспекти адаптації першокурсників до навчання, оскільки в першому семестрі проводив серед них анкетування по адаптації до нових освітніх умов. Ігор Ярославович наголосив на труднощах, з якими стикаються першокурсники, проаналізував причини таких труднощів та дав рекомендації педагогам, як допомогти учням та студентам комфортно почуватися у новому середовищі.

        Також члени педагогічної ради розглянули клопотання про визнання Сертифікатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників за дистанційними технологіями, перезатвердили ряд Положень у зв’язку із зміною назви закладу та затвердили нові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту