РОБОЧІ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН на 2024 – 2026 н.р.
Українська мова (за професійним спрямуванням)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Англійська мова (за професійним спрямуванням)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Німецька мова (за професійним спрямуванням)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Безпека життєдіяльності і основи охорони праці для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Вища математика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Економічна теорія та економіка аграрного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Загальна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Інженерна графіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Історія України для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація виробництва та обслугоування підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Культорологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація і методика виховної роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Педагогіка з основами педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Психологіядля студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технічна механіка з основами ВСТВ для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технічні засоби навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технологія харчової та сільськогосподарської продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Фізикадля студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Робоча програма педагогічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Робоча програма технологічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
РОБОЧІ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН на 2023 – 2025 н.р.
Технологія харчової продукціїдля студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Фізколоїдна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технологія приготування їжі для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технологія приготування їжі (заочна форма навчання)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Фізика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Технічні засоби навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Психологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Соціологія (заочна форма навчання) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Правознавство для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Охорона праці для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Основи філософських знань (заочна форма навчання) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Педагогіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Органічна і неорганічна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Основи педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація і методика професійного навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Мікробіологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Інженерна графіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Історія України для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Історія України (заочна форма навчання)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Екологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Біохімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація і методика виховної роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Англійська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Німецька мова (за професійним спрямуванням)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції з основами електротехніки для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Безпека життєдіяльності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Вікова фізіологія і гігієна для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Метрологія, стандартизація та контроль якості харчової продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Організація виробництва та обслугоування підприємст харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Основи конституційного права для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Інформатика і комп’ютерна техніка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Комп’ютерні технології в освітньому процесі для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»