Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Коломийський індустріально-педагогічний фаховий коледж

Виробництво харчової продукції

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН на 2024 – 2026 н.р.

Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Англійська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Німецька мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Безпека життєдіяльності і основи охорони праці для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Вища математика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Економічна теорія та економіка аграрного виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Загальна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Інженерна графіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Історія України для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація виробництва та обслугоування підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація і методика виховної роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Педагогіка з основами педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Психологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технічна механіка з основами ВСТВ для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технічні засоби навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологія харчової та сільськогосподарської продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Фізика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма педагогічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма технологічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН на 2023 – 2025 н.р.

Технологія  харчової  продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Фізколоїдна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологія приготування їжі  для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технологія приготування їжі (заочна форма навчання)  для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Фізика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Технічні засоби навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Психологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Соціологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Соціологія (заочна форма навчання) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Правознавство для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Охорона праці для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи філософських знань для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи філософських знань (заочна форма навчання) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Педагогіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Органічна і неорганічна хімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи педагогічної майстерності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація підприємств харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація і методика професійного навчання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Мікробіологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Інженерна графіка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Історія України для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Історія України (заочна форма навчання) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Екологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Біохімія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація і методика виховної роботи для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Англійська мова (за професійним спрямуванням) для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Німецька мова (за професійним спрямуванням)для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Апарати та процеси переробки сільськогосподарської продукції з основами електротехніки для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Безпека життєдіяльності для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Вікова фізіологія і гігієна для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Метрологія, стандартизація та контроль якості харчової продукції для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Організація виробництва та обслугоування підприємст харчування для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи конституційного права для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Інформатика і комп’ютерна техніка для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Комп’ютерні технології в освітньому процесі для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма навчальної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Економіка харчового виробництва для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Економічна теорія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма педагогічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Робоча програма технологічної практики для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Культурологія для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Етика та естетика для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Основи правознавства для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Фізичне виховання для студентів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 015.37  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Перейти до вмісту